A miskolci KDNP vendége volt Latorcai Csaba

A KDNP Miskolc Városi Szervezetének meghívására Miskolcra látogatott Dr. Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető főtitkára.

A városi szervezet tagsága mellett jelen volt a gyűlésen Dr. Csiba Gábor vármegyei KDNP elnök és a vármegyei KDNP Önkormányzati Tanács több polgármestere is.

Az egybegyűlteket Molnár Péter, a KDNP miskolci elnöke köszöntötte. 

191

Először új tagok felvételére került sor, majd a legutóbbi gyűléseken felvett új tagok megkapták a KDNP kitűzőt és tagkártyát.

Latorcai Csaba a beszédében hangsúlyozta, hogy a veszélyek korában még az eddigieknél is fontosabb az összefogás. Együttesen kell megvédenünk hazánkban és Európában a kereszténydemokrata értékeket és a baloldali, globalista hálózatok intezkedései ellenére segítenünk azok érvényesülését.

Kérdésére válaszolva elmondta, hogy a Vármegye vonatkozásában is prioritásként kezeli a Kormány a fiatalok helyben maradását, az energetikai hálózat megújítását, a munkahely-fejlesztést és szakképzés modernizációt, a kis- és középvállalkozások boldogulását, valamint az új technológiák alkalmazását segítő projektek támogatását.

192195

A KDNP főtitkára elmondta: a következő időszakban is azon fog dolgozni a FIDESZ-KDNP Kormány, hogy a helyben élők igényeihez igazítsák a folyamatban lévő és jövőbeni fejlesztéseket és ennek mentén határozzák meg a KDNP legfontosabb célkitűzéseit.

Kisebbik kormánypártként a párbeszéd révén tudjuk a legsikeresebben biztosítani hazánk fejlődését, versenyképességének növelését.

193A KDNP Miskolc Városi Szervezetének jelen lévő elnökségi tagjai Latorcai Csaba főtitkárral.

194

 

Forrás: https://www.facebook.com/latorcaicsaba

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!