Hölvényi György: Magyar Péter személye elfogadhatatlan számunkra az EPP-frakcióban

A KDNP számára fontos az Európai Néppárt, Magyar Péter, a Tisza Párt alelnökének személye ugyanakkor elfogadhatatlan számunkra az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójában – jelentette ki Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti (EP-) képviselője pénteken.

HölvényiHölvényi György, a közösségi oldalán megosztott üzenetében közölte: „elmentünk a falig”.

Kijelentette:

noha a KDNP számára fontos az Európai Néppárt, Magyar Péter elfogadhatatlan az EPP uniós parlamenti frakciójában, ahogy a Tisza Párt felvétele is az Európai Néppártba.“

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke és Hölvényi György a Karmelita kolostorban tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt elnökével pénteken. A találkozót követően a KDNP elnöke hangsúlyozta: ha Magyar Pétert az Európai Néppárt frakciójába, vagy pártját felveszik az EPP-be, akkor a KDNP kénytelen távozni az Európai Néppártból.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!