Aradszki András a kórházból: Aki csak teheti, oltassa be magát!

„Ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát” – hívja fel a figyelmet a szérum fontosságára a közel másfél hónapja kórházban fekvő, de immár a gyógyulás útjára lépő Aradszki András az Érdi Híreknek adott exkluzív nyilatkozatában.

Mint a lap felidézi, dr. Aradszki András országgyűlési képviselő leküzdötte a Covid-19 vírust, és több hetes intenzív kórházi kezelés után elkezdődött a rehabilitációs kezelése. Sikerült elérnünk a kórházban Aradszki Andrást, aki az Érdi Híreknek elmondta: nehéz, embert próbáló heteken van túl.

Aradszki András„Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak; Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak, akik szakszerűen gondoskodtak 50 napig rólam, hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust.

Hálás szívvel köszönöm Erdő Péter bíboros úrnak, Maklári István plébános atyának, Hajdu Ferenc vikárius úrnak, Illéssy Mátyás atyának, Mojzer György plébános únak, a Regina Mundi ciszerci apátság es Teréz anya nővéreinek, Szabó Gyula atyának, Szigeti atyának, Baki Ilona és dr. Literáty Zoltán református, valamint Labossa Péter evangélikus lelkipásztoroknak, a Mária Rádió munkatársainak; a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért. Isten áldását kérem életükre! Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat.

Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát. Én pedig igyekszem mielőbb haza!”

– mondta a lapnak Aradszki András.