Aradszki András: A közbeszerzési törvény módosítasa a bürokrácia-csökkentést szolgálja

A területfejlesztési törvény  után a közbeszerzési törvény módosításának általános vitájával folytatta munkáját csütörtökön délután az Országgyűlés.

Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője

Aradszki András, a KDNP vezérszónoka szerint a javaslat célja elsősorban az, hogy tovább egyszerűsítse az eljárási folyamatokat, valamint eleget tegyen az Európai Unió Bírósága által kialakított gyakorlatnak. Hozzátette: a módosítások a bürokrácia-csökkentést szolgálják, valamint a jogbiztonságot is erősítik, az ajánlatok gyorsabb elbírálásának ösztönzésével.
    
Kiemelte: a módosítások értelmében a humánjárványok megelőzéséhez és elhárításához kapcsolódó beszerzések kivételt képeznek majd a közbeszerzési kötelezettségek alól, így például a munkavállalók számára a maszkok beszerzését az ajánlatkérők egyszerűbben tudják megvalósítani.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!