Aradszki András: Több forrás a kiemelt területeknek

Aradszki András (KDNP) az elért gazdasági eredmények sorolásával kezdte országgyűlési felszólalását és úgy értékelte, hogy Magyarország egyre növekvő forrásokból tud gazdálkodni. A népesedési fordulat további megalapozását nevezte a 2020-as büdzsé egyik fontos céljának, az ezt segítő programok között említette a családvédelmi akciótervet, a családi otthonteremtési támogatást.

Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettes
    
Bírálta Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, aki nem ért egyet a kormány családvédelmi akciótervével. Szerinte a volt miniszterelnök a most családtámogatásra fordított összeget a migránsok behozatalára, integrálására, oktatására fordítaná. Lelepleződött Gyurcsány Ferenc, nem a magyar családokat tartja fontosnak - hangoztatta.
    
A költségvetés készül a változó gazdasági környezetre, ezért dolgozta ki a kormány a gazdaságvédelmi akciótervet - mutatott rá. Kitért arra is, hogy jövőre minden nagy költségvetési terület többlettel számolhat. Ugyancsak kiemelt célként beszélt az ország biztonságának növeléséről.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!