Átadták Püspökhatvan felújított kultúrházát

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője, Rétvári Bence, Püspökhatvan frissen megválasztott országgyűlési képviselője, az EMMI miniszterhelyettese és Bátyi József Püspökhatvan polgármestere adta át a felújított püspökhatvani Művelődési Otthont.

Harrach Péter, a KDNP alelnöke és frakcióvezetője, a térség korábbi országgyűlési képviselője feleségével, Csilla asszonnyal és Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke, Püspökhatvan országgyűlési képviselője (Fotó: Váli Miklós)

Bátyi József Püspökhatvan polgármestere (Fotó: Váli Miklós)

A falu önkormányzata az energetikai célú állami támogatást saját forrással kiegészítve tudta megvalósítani ezt a nagyszabású kulturális beruházást.

Pál Lajos kárpátaljai zenepedagógus, aki felpezsdítette Püspökhatvan zenei életét, bevonva a település apraját-nagyját. (Fotó: Váli Miklós)

A település közössége két órás színvonalas műsort adott és megtöltötte a termet. (Fotó: Váli Miklós)

Szükség is van rá, hiszen az alig másfél ezer fős település képes rendszeresen megtölteni a teret pezsgő kulturális élettel.

A település közössége két órás színvonalas műsort adott és megtöltötte a termet. (Fotó: Váli Miklós)

Harrach Péter, a KDNP alelnöke és frakcióvezetője, a térség korábbi országgyűlési képviselője feleségével, Csilla asszonnyal (Fotó: Váli Miklós)

Nyáron az egész Kárpát-medencére kiterjedő képzőművészeti tábort is rendeznek.

Püspökhatvan felújított kultúrháza (Fotó: Váli Miklós)

Tekintse meg az ünnepségen készült fotógalériánkat ide kattintva!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!