Az utolsó tankönyvcsomagok is megérkeznek kedden az iskolákba

Az utolsó tankönyvcsomagok is megérkeznek ma az alaprendelésekből az iskolákba - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskolában kedden.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára (KDNP (b2), Wintermantel Zsolt (Fidesz-KDNP), Újpest polgármestere és Grósz Ágnes iskolaigazgató tankönyveket nézegetnek az újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskolában 2018. augusztus 28-án (Fotó: Máthé Zoltán, MTI)

Az államtitkár közölte: 12,5 millió tankönyv került ki az oktatási intézményekbe kevesebb mint egy hónap alatt. Minden iskola számára biztosítottak a tankönyvek a szeptemberi tanévkezdéshez - hangsúlyozta Rétvári Bence. Hozzátette: a 12,5 millió tankönyvből közel 8,5 millió az állami fejlesztésben kidolgozott kiadvány, a többit magánkiadók adták ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!