Azbej Tristan: Az árulást sokan szeretik, de az árulókat senki

Két szék közül a pad alá esett a Momentum Mozgalom, miután saját honfitársaikat elárulták, választott honfitársuk, a román Dan Barna pedig a hivatalos eredmények szerint katasztrofális vereséget szenvedett a romániai előválasztáson - olvasható Azbej Tristan kereszténydemokrata államtitkár közösségimédia-bejegyzésében.

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára

A momentumosok értékválasztása egy valamit azért megmutatott: a csillogó szemű, hataloméhes fiatalok célja nem más, mint a hatalom megszerzése. Ha ehhez a magyarságot vagy a kereszténységet kell elárulni megteszik, Kolozsvárott, Pozsonyban vagy éppen Brüsszelben - fogalmaz Azbej Tristan.

Magyarországon kívül két közösség támogatása lett nemzeti küldetésünkké: a külhoni magyarok képviselete, és az üldözött keresztények támogatása. A Momentum rövid európai ténykedése alatt elárulta mindezeket.

De egy valamit még nem tanultak meg: az árulást sokan pillanatnyi érdekük miatt ugyan szeretik, az árulókat azonban senki sem fogadja be - olvashatjuk a Facebook-posztban.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!