Elismerések a szociális munka napja alkalmából

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője átvette a szociális munka napja bevezetéséért járó díjat Fülöp Attilától, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárától és Kocsis Józseftől, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesületének (SZIME) elnökétől a szociális munka napja alkalmából rendezett díjátadón az Országházban 2018. november 12-én.

Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára és Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője pedig átadta a Pro Caritate díjat Győri-Dani Lajosnak, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnökének.

Harrach Péter Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője (k), miután átvette a díjat Fülöp Attilától, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárától (j3) és Kocsis Józseftől, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesületének (SZIME) elnökétől (2018.11.12. MTI fotó:Máthé Zoltán)

Harrach Péter, Fülöp AttilaFülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára (b2) és Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője (b) átadja a Pro Caritate díjat Győri-Dani Lajosnak, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnökének (2018.11.12. MTI fotó:Máthé Zoltán)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!