Fejlődő pályán a Dunakanyar fővárosa

Alkalmas és eredményes jelöltek támogatására kérte a választókat a Fidesz frakcióvezetője Vácott. Kocsis Máté szerint a jelenlegi ellenzék országszerte belső feszültségekkel küzd, és olyan jelölteket állít településvezetőnek, akik alkalmatlanok a tisztség betöltésére. Rétvári Bence, a város KDNP-s országgyűlési képviselője hozzátette: az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje saját támogatói szerint is alkalmatlan Vác vezetésére.

Kocsis MátéKocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Váci Polgári Esték rendezvényén (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A Fidesz frakcióvezetője a Váci Polgári Esték vendégeként arról beszélt, hogy a kormánypártok országszerte olyan jelölteket állítottak az önkormányzati választásra, akik képesek úgy vezetni településüket, hogy azok részt kapjanak a magyar gazdaság fejlődéséből.

Váci Polgári Esték

„Magyarország egy gazdaságilag erősödő ország, Magyarország egy jó korszak előtt áll, hogyha ezen a gazdasági pályán, és ezen a gazdasági íven halad tovább” – mondta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Rétvári BenceRétvári Bence, a KDNP alelnöke, Vác és a Dunakanyar országgyűlési képviselője (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Rétvári Bence, Vác kereszténydemokrata országgyűlési képviselője azt mondta: a város közéletében az ellenzék belharcai azt eredményezték, hogy az ellenzéki összefogás polgármester jelöltje saját támogatói szerint is alkalmatlan a város vezetésére.

Váci Polgári Esték

„Maga a korábbi polgármester, a korábbi baloldali polgármester mondta azt, hogy mind szakmailag, mind emberileg alkalmatlannak tartja az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjét” – jegyezte meg Rétvári Bence, Vác országgyűlési képviselője.

Fördős AttilaFördős Attila, a város kereszténydemokrata polgármestere beszél a Váci Polgári Estek rendezvényén (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A váci polgári esten a várost jelenleg is vezető KDNP-s Fördős Attila a kormánypártok jelöltje. Fördős elmondta: újraválasztása esetén a Dunakanyar fővárosa a következő években is fejlődő pályán marad.

Pető TiborPető Tibor, a város alpolgármestere a Váci Polgári Estek rendezvényén (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Fördős Attila, Vác kereszténydemokrata polgármestere, a Fidesz-KDNP jelöltje és Rétvári Bence, a térség KDNP-s képviselője, a kisebbik kormánypárt alelnöke, az EMMI parlamenti államtitkára (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!