A genderelmélet szemben áll mindazzal, amit a kereszténydemokrácia az emberről vall

„Ha csak a tudomány és a munkaerőpiac irányából nézzük, a gender szak valószínűleg sose jött volna létre” - írja Facebook profilján Rétvári Bence.

Rétvári Bence (KDNP) államtitkár, miniszterhelyettes (Emberi Erőforrások Minisztériuma)

Az emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára úgy véli, „nem a piac igényeire reagálva, nem a felvételizők tömeges kérésére, nem a tudományos igényesség okán, hanem ideológiai okokból hozták létre. Mert a gender ugyanúgy egy ideológia, mint a marxizmus-leninizmus, és a liberálisok ugyanúgy tudománynak akarják láttatni, mint korábban a kommunisták a saját ideológiájukat. Egy orvosi, mérnöki, tanári diplomához képest nagyon messze van tudományosságban a gender elmélet.”

Rétvári Bence szerint a „genderelmélet” formailag inkább előadás sorozatok, cikkek vagy konferenciák témája lehet, mint egyetemi szak, tartalmilag pedig szemben áll mindazzal, amit a kereszténydemokrácia az emberről vall.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!