Hollik István: Az, hogy a baloldal oltásellenes, tény

Már 2,5 millió fölött a beoltottak száma Magyarországon. Mindeközben az ellenzék hibás járványkezeléssel vádolja a kormányt, a Fidesz pedig a baloldal felelőtlen vakcinaellenes politikájáról beszél. A Magyarország élőben vendége Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója volt.

"Önökkel szemben ugyanúgy felmerült a kérdés, hogy önöknek vajon milyen politikai hasznot hoz oltásellenességgel vádolni az ellenzéket. Hoz?"

– kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Nem tudom, de az, hogy a baloldal oltásellenes, az tény. Ők kampányoltak ellene, ők akartak betiltani vakcinát, az ő szakpolitikusaik mondták azt, biztatták arra – házi orvos ugye DK-nak a szakpolitikusa, Komáromi Zoltán mondta azt, hogy az emberek ne vegyék föl, ne fogadják el a kínai vakcinát, mert szerinte az nem jó”

– válaszolta Hollik István.

A teljes adás itt megtekinthető. 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!