Hollik István: A baloldal megpróbálja elhitetni, hogy nem oltásellenes

A baloldal megpróbálja elhitetni, hogy több hónapnyi oltásellenes kampány után ők már nem is oltásellenesek – hívta fel a figyelmet a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden egy a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István azt mondta: a baloldali pártok gyorsan törölték a keleti vakcinák elleni petíciójukat, és „síri csend” van a parlamentnek benyújtott oltásellenes határozati javaslatukról is.

Hollik István

A kereszténydemokrata honatya hozzátette: Vágó István, „a Gyurcsány Ferenc szolgálatába szegődött exkvízmester” elszólta magát. Hollik István – Vágó Istvánnak az ATV Csatt című műsorában elhangzott szavait kommentálva – úgy fogalmazott: a DK elnökségi tagja által megfogalmazott „keleti vakcinaellenesség” ne legyen beszélgetési alap, ugyanis ha egy vakcinát támadnak, az is oltásellenesség.

Hollik István hangsúlyozta: a keleti vakcináknak köszönhetően ma már több mint egymillió ember védett a koronavírussal szemben. „Ha egy vakcinát támadnak, az is emberéletekbe kerülhet” – figyelmeztetett  a kormánypárti politikus, arra kérve a baloldalt: legalább a saját szavazóikat ne veszélyeztessék azzal, hogy lebeszélik őket a keleti vakcinákról.