Hölvényi György: A gyermekeket meg kell védeni a nem életkoruknak megfelelő és káros tartalmaktól

Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselöje is felszólalt a magyar gyermekvedelmi törvénymódosításokról az Európai Parlamentben rendezett vitán. A plenáris ülésen ezzel kapcsolatban kifejtett álláspontját alábbi Facebook-bejegyzésében foglalta össze.

Az Európai Parlament radikális baloldali többsége minden eddiginél súlyosabban támadja a tagállami hatásköröket és a szülők azon emberi jogát, hogy gyermekeiket saját meggyőződésük szerint neveljék. A mai plenáris vita is bebizonyította, hogy ismételten egy megalapozatlan politikai támadás zajlik Magyarországgal szemben. Az ideológiai nyomásgyakorlás élharcosainak ugyanis egyáltalán nem számít a magyar gyermekvédelmi törvény konkrét tartalma.

Hölvényi György

Felszólalásomban éppen ezért az elvitathatatlan tényekre mutattam rá: 

1) A gyermekek érdeke mindenek felett áll és a szülői választás a döntő a gyermek szexuális nevelésében, az nem tartozik az EU hatáskörébe. 

2) Senki sem kötelezheti arra a szülőket, hogy beleegyezésük nélkül gyermekük olyan szexuális nevelésben részesüljön, amelyet ők nem fogadnak el. A matematika tanításához is tanári képesítés kell, a gyermekek szexuális nevelését sem bízhatjuk aktivistákra. 

3) Ez a törvény a gyermekkor megőrzéséről szól, arról, hogy a gyermekeket meg kell védeni az életkoruknak nem megfelelő és káros tartalmaktól. 

4) Ha a jogszabály valóban támadná a homoszexuálisok jogait, az elsők között lennék, aki fellépne ellene

Hölvényi György

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!