Hölvényi György: Identitás vagy nagykoalíció?

Két évtizednyi brüsszeli munkatapasztalatával Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke, hazánk egyik legrutinosabb európai politikusa. Az Európai Néppárt és a magyar kormánypártok konfliktusairól, az integráció távlatairól és az uniós külpolitika lehetőségeiről mondta el a véleményét az Országút hasábjain.

Hölvényi György

Hölvényi György ifjú kereszténydemokrataként 1995-ben, a Robert Schuman Alapítvány ösztöndíjasaként ismerkedett meg az európai intézményekkel és a kereszténydemokrata mozgalommal, majd 2002 óta, kétévnyi államtitkári szerepvállalását leszámítva, Brüsszelben dolgozik az Európai Néppártnál sajtószóvivőként, a vallásközi párbeszéd munkacsoport társelnökeként, valamint a Robert Schuman Alapítvány főtitkáraként. 2014 óta a KDNP európai parlamenti képviselője. Az Országút arról kérdezte, hogyan látszik Brüsszelből, magyar szemmel az Európai Unió, miként látja belső konfliktusait és külpolitikai mozgásterét.

Az interjú ide kattintva olvasható.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!