Összes vállalás: 156 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 11 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 3 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 3 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 156 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Juhász Hajnalka: A kormány a béke és a biztonság kultúráját képviseli

A baloldal nem támogatta a magyar családokat védő rezsicsökkentést, de igent mond az energiaválságot okozó szankciókra - jelentette ki Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges törvényjavaslatok bizottsági jelentéseiről és összegző módosító javaslatairól szóló vitában hétfőn a parlamentben.

 

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője szerint hét uniós szankciós csomag után számot kell vetni, ugyanis a szankciók Oroszországnak 158 milliárd euró bevételt jelentettek és ebből az európai uniós polgárok 85 milliárd eurót fizettek ki. Ezért nevezte fontosnak Európában elsőként megkérdezni az emberek véleményét a szankciókról, amelyekről a kormány nemzeti konzultációt tart.

A baloldal nem támogatta a magyar családokat védő rezsicsökkentést, de igent mond az energiaválságot okozó szankciókra - mondta. Jelezte: a magyar kormány az EU-ban a béke és a biztonság kultúráját képviseli.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldali kapcsolatokért felelős államtitkára válaszában felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányt döntéseiben mindig a magyar emberek érdekének képviselete vezérli.

A baloldalon és a nemzetközi politikában lenézik a nemzeti konzultációt - jegyezte meg. Hozzátette: a kormány álláspontja világos, sorsfordító kérdésekben egyetértési pontokat akar létrehozni, lehetőséget adni a magyaroknak arra, hogy kifejezzék véleményüket.