KDNP: Mi a különbség a balliberális és a nemzeti válságkezelés között?

Nacsa LőrincNacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője (Fotó: MTI-archív)

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője az Országgyűlés hétfői ülésén arra kérdezett rá: mi a különbség a balliberális és a nemzeti válságkezelés között?

Felidézte Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő nemrég elmondott szavait, amely szerint a balliberális kormányoknak az akkori válság idején sikerült megmenteni a bankokat, de nem sikerült megmenteni az embereket. Nacsa Lőrinc azt mondta: az akkori kormányok a megszorítások hívei voltak, a „külföldi megfelelési kényszer a tetőfokára hágott”.

Schanda Tamás (KDNP) az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára úgy felelt: „mi a munkában hiszünk a megalázó segélyek helyett”, a jelenlegi kormány a családokat támogatja, a megsarcolásuk helyett. „A baloldal a katasztrofális kormányzása alatt ezzel ellentétes intézkedéseket hozott” – fogalmazott. Ők adót emeltek, ez a kormány támogatást ad például a lakásfelújításhoz – sorolta, és kijelentette: a baloldal hiteltelen, amikor a munkahelyek megvédéséről van szó.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!