KDNP: A nemzeti konzultációban mindenki állást foglalhat a migrációról

A nemzeti konzultációban mindenki állást foglalhat a következő évek egyik legnagyobb kihívásáról, a migrációról is – jelentette ki szombati videóüzenetében a KDNP frakciószóvivője.

Nacsa Lőrinc szerint a járványok és a népvándorlás időszaka következik, a migrációs vita ismét az uniós politika középpontjában áll. Brüsszel szándékai ugyanakkor - mint mondta - nem változtak, a Soros-szervezetekkel és baloldallal együtt migránsokat telepítenének le. Mindez jelentős biztonsági kockázatot okoz, Magyarország pedig újabb támadásokra számíthat – tette hozzá.

A képviselő szerint meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a migrációról, hogy azt az európai vitákban képviselni lehessen. Nacsa Lőrinc azt ígérte, hogy ki fognak állni a magyar emberek érdekeiért, és azt kérte, hogy mindenki vegyen részt a nemzeti konzultációban.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!