A KDNP vármegyei szervezeteinek vezetői találkozója Pakson

A Tolna vármegyei KDNP elnökének Orbán Attilának a meghívására a közelmúltban, Pakson találkoztak a KDNP vármegyei szervezeteinek vezetői és Kerényi Csaba regionális vezető. A rendezvény másnapján Szabó Péter polgármester úr is csatlakozott a csapathoz.

 

Az egyeztetésen szó esett az elmúlt egy év pártépítési tapasztalatairól a vármegyék jelöltállítási folyamatáról és a regionális kampány munkák előkészítéséről – már előre tekintve a 2024-es választásokra.

 

KDNP.hu

 

Ezek mellett a teremtésvédelem kapcsán tervezett lépésekről és a fiatalok politikai pályamodelljeiről is kicserélték véleményüket a résztvevők.

A rendezvény sikerét az is mutatja, hogy rövid idő alatt is nagyszerű ötletekkel segítették egymást a vármegyék képviselői. A megbeszéléseket a második napon egy imareggelivel zárták, ahol mindenki az ige erejével gyarapodott.

Az eredményesség és a hatékonyság jegyében, közös elhatározás alapján rendszeres lesz a jövőben is az ilyen jellegű munka egyeztetés.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!