A halál torkából szabadult Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselő

Rendkívüli gyógyulás Aradszki András kereszténydemokrata parlamenti képviselőé, aki félszáz napot volt lélegeztetőgépen a koronavírus szövődménye miatt. A honatyát betegsége alatt is élénken gyalázták, ám ez nem zavarja: 2022-ben újra indul az érdi választókörzet képviseletéért. A Mandiner munkatársa, Joó István az Aradszki házaspárhoz látogatott.

Aradszki házaspár

A képviselő felesége a beszélgetés során többek között elmondja: „Az volt a különös tapasztalatunk – számol be Éva –, hogy amikor legkoncentráltabban folyt az imádság, a férjem eredményei javultak, látványosan lement a gyulladás. Aztán ismét romlottak az adatok, de végül igazolódott, hogy Isten meghallgatott minden szívből jövő imádságot: megtartotta a férjemet! Egyszer csak a bal tüdeje elkezdett tisztulni, majd a gyógyulás feltartóztathatatlanná vált. Valamivel szilveszter előtt lekerült a lélegeztetőgépről.”

Megkérdezzük Éva asszonyt, előzőleg el tudta volna-e fogadni a rossz kimenetelt is: „Azt mondták többen, ajánljam föl a férjem Istennek, bízzam rá, hogy úgy legyen, ahogy Ő akarja, de ezt nem tudtam megtenni. Valami olyan kényszerképzetem volt, hogy azért nem ajánlom föl, mert még elfogadja. 

Harrach Péter felesége, Csilla asszony, aki hittanár, sietett a segítségemre, fölidézve, hogy Jézus maga buzdít minket arra, kérjünk, és akkor adatik.

Szóval nem tudtam kimondani, legyen meg az akarata, de Neki mondtam el, hogy gyengének érezném magam a veszteséghez, és Hozzá könyörögtem, hogy hozza vissza, mert szüksége van rá édesanyjának, családjának, unokáinak, nekem, a hazájának.”

Aradszki András több hét mélyaltatás, kórházi kezelés és újabb több hét rehabilitáció után visszatérhetett a parlamentbe és folytathatja képviselői munkáját.

Életem egyik felejthetetlen élménye volt, mikor először voltam újra a parlamentben.

Nem jelentettem be, hogy megyek, csak szépen besétáltam a KDNP-irodába. Ott Lelesziné Tóth Emese parlamenti titkár fogadott meghatottan, aki feleségemet sokat erősítette és a pártot mozgatta az érdekemben. Semjén Zsolt konkrétan olvadozott, Kövér László valami olyasmit mondott, mindig nagyon örül, ha lát, de most kimondhatatlanul... Senkinél sem azt éreztem, hogy udvarias manírral üdvözöl. Megindultság és öröm látszott azok arcán, akivel személyesen is szót váltottunk. Csaknem egy percig szólt a taps, miután Latorcai János alelnök az elnöki pulpitusról köszöntött. A kétharmados szavazások között egyszer csak Orbán Viktor is feljött oda, ahol ülök és nagy harcosnak nevezett. Jólestek ezek a gesztusok!”  – mondja a KDNP-s honatya.

A teljes írás ide kattintva olvasható el.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!