A kommunizmus áldozataira emlékezünk

 

Simicskó István

A kommunizmus bukása óta csak néhány évtized telt el, még élnek köztünk olyanok, akiket testileg, lelkileg megtört a szovjet elnyomás. A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján az értelmetlenül és érthetetlenül, egy szélsőséges eszme nevében – világszerte több millió - elvett emberéletre gondolunk.

Simicskó István

Megannyi félbeszakított sors és tönkretett család, kisiklatott egzisztencia és jövőkép. A kommunisták egész nemzedékek megnyomorításáért felelősek. Azonban a legsötétebb időkben sem aludt ki az igazság lángja. Bátor, elkötelezett, névtelen hősök a terror közepén is emberek tudtak maradni. Képesek voltak odafordulni a szükséget szenvedők felé. Ők azok, akik felszították a cselekvő hazaszeretet tüzét, mely utat tört a félelem és zsarnokság nehéz óráiban is.

Simicskó István

Márai Sándor szavait idézve: „…valahányszor az emberi aljasság támad, rögtön jelentkezik az emberi segítség is. ”. Mindig mondjunk nemet az elnyomásra és mondjunk igent a szabadságra és az egymással való törődésre. Egy erős nemzetnek nemcsak jelene van, de jövője is lesz!

Simicskó István

A magyarok, ha összetartanak és összefognak, minden nehéz időszakot képesek túlélni.

dr. Simicskó István

a KDNP frakcióvezetője

Újbuda országgyűlési képviselője

Kommunizmus áldozatainak emléknapja

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!