Megnyílt a Felvidéki Egyházközségek Nyári Tábora Esztergomban

A 11. alkalommal sorra kerülő rendezvényt Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere és Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Nacsa Lőrinc EsztergombanNacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakciójának szóvivője beszél az esztergomi tábor megnyitóján (Fotó: Nacsa Lőrinc Facebook-oldala)

Hernádi Ádámmal, Esztergom polgármesterével nyithattuk meg az idén 11. alkalommal megrendezett Felvidéki Egyházközségek Nyári Táborát - adta hírül tegnapi közösségimédia-bejegyzésében Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke.

Esztergomi tábor

„Az ilyen és ehhez hasonló alkalmakat azért támogatja a kormány évről évre bővülő forrásokkal, mert élményeket szerezhetnek a fiatalok és megerősödhetnek közösségekben, kereszténységükben és magyarságukban” - tette hozzá a KDNP frakciószóvivője.

Esztergomi tábor

A tábor motorja és szakmai vezetője Rákos Szabolcs az IKSZ - Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség alelnöke.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!