Méltó helyre került a maroslelei harang

Hétfő délelőtt a Maroslele-Kiszombor református egyház közösség maroslelei imaházánál átadásra került a volt Református iskola harangja – írta közösségi oldalán Drimba Tibor, a maroslelei KDNP helyi szervezetének elnöke.

Örömmel adott engedélyt az átadására az önkormányzati épületről testületünk, így méltó helyére került!  Az ünnepségen elmondtam, hogy A pont és B pont között rögös, göröngyös az út, de ilyen és hasonló örömteli események feledtetik a nehézségeket. Az elmúlt 3 évem egyik meghatározó pillanata ez számomra! Református és Római katolikus egyformán adakozott a településen, úgy ahogyan Lázár János Miniszter Úr és Novák Katalin Köztársasági elnök Asszony is. Minden hasonló kezdeményezést támogatni fogok a KDNP maroslelei szervezet elnökeként, polgármesterként és magánszemélyként is erősítve a keresztényi kultúrális örökségünket! – olvasható a bejegyzésben.

X

 

Vn

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!