Nacsa Lőrinc: Aki nemmel szavaz a javaslatra, a bűnözők oldalára áll

Nacsa Lőrinc (KDNP) kijelentette az Országgyűlésben: aki nemmel szavaz erre a javaslatra, az a bűnözők oldalára áll, és aki igennel, az a jog és az emberek oldalára. Felháborító és a magyar demokráciatörténet elmúlt 29 évében példátlan, hogy a Nemzeti Választási Bizottságban ellenzéki pártok delegáltjai „megvédték ezt a bűnözőt" - mondta Czeglédy Csabára utalva.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője

Hangsúlyozta: Czeglédy Csabáról a bíróság kimondta, hogy bűnöző, a választási bizottságba delegáltak Gyurcsány Ferenc utasítására mégsem szavazták meg mentelmi jogának felfüggesztését.
    
A magyar demokráciatörténetben megdöbbentő, ha valaki ellene van egy olyan törvénymódosításnak, mint a mostani - mondta.

Hargitai János: A családok támogatásának költségvetése a 2020-as büdzsé
        
Hargitai János (KDNP) arról beszélt, hogy a szocialisták kormányzása alatt a költségvetéseknek nem volt hosszútávú társadalomképe, azonban 2010 óta ez megváltozott, hiszen a kormány jelentős forrásokat fordít családtámogatásokra. Hozzátette: a 2020-as büdzsé a családok támogatásának költségvetése, miközben olyan aktualitásokra is reagál, mint a bevándorlással kapcsolatos problémák kezelése, illetve az eurózóna lassulása.
    
A képviselő részletesen szólt a jövő évi költségvetés családpolitikai intézkedéseiről, és hangsúlyozta: az Európai Unión belül Magyarország eddig is a legtöbbet fordította GDP-arányosan családtámogatásra, jövőre pedig még 224 milliárddal több jut erre a célra.    
    
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára hangsúlyozta: a kormány számára a gyermek az első, és ezt minden költségvetés tervezésekor szem előtt tartották. Kiemelte: 2010 után szükség is volt a családtámogatások emelésére, hiszen korábban Gyurcsány Ferenc és akkori szövetségesei a hibás gazdaságpolitikájuk miatt a családoktól vettek el.
    
Hangsúlyozta: Magyarország ma egy családbarát szemléletű ország. Míg Nyugat-Európában a migrációt ösztönzik, addig Közép-Európában családtámogatásra költenek.   

Nacsa Lőrinc: A mostani kormány az adócsökkentés kormánya
    
Nacsa Lőrinc (KDNP) elmondta, a mostani kormány az adócsökkentés kormánya, ezt tükrözi a mostani javaslat és a 2020-as költségvetés is. 2020-ra 500 milliárd forint adócsökkentést tervez a kormány - jegyezte meg. Közölte, 2016-ban még 27 százalék volt a szociális hozzájárulási adó, ami most 17,5 százalékra csökken.
    
Kitért arra, hogy a Jobbik nemrég még egy adóemelő programmal, a bérunióval kampányolt, annak bevezetése esetén ugyanis elkerülhetetlen lett volna az adóemelés. A magyar emberek azonban nem kértek ebből a programból, az adócsökkentésre szavaztak - mondta.
    
2010 előtt Gyurcsányék agyonadóztatták a magyar vállalkozásokat, soha nem a magyar vállalkozások érdekeit képviselték és egymillió embert tettek munkanélkülivé - tette hozzá.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!