Nacsa Lőrinc: Gyurcsányék mindig is ellenezték a rezsicsökkentést

Gyurcsányék zsigerből elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják - mondta a KDNP frakciószóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc (képünkön) kifejtette: 2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.

Nacsa Lőrinc

Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést,

mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt. Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért" - fogalmazott a politikus.

Hangsúlyozta: ha most Gyurcsányék kormányon lennének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, utat nyitva a világpiaci - most nagyon magas - áraknak.

Ezért támadják most is zsigerből a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját

- mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve, nem fogják hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, meg fogják védeni a rezsicsökkentést.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!