Nacsa Lőrinc: Mi folyik Budapesten?

Nacsa Lőrinc (KDNP) arról beszélt az országgyűlésben: a választás óta sok „riasztó jel" van a budapesti „ellenzéki szivárványkoalíció" háza táján, „a 2010 előtti világ, a Gyurcsány-Demszky-korszak" bontakozik ki újra.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője

Szerinte a „kisnyilasoktól a szélsőbalosokig" terjedő koalíció Budapesten több helyen is első döntésként megemelte a saját fizetését és felduzzasztotta a stábok számát.
    
Hozzátette: Karácsony Gergely főpolgármester „gyámjai", éppen az általa korábban nem sokra tartott emberek lesznek főpolgármester-helyettesi pozícióban, ezért nem nehéz arra gondolni, hogy valamivel zsarolják, „fogják" Karácsonyt.
    
Szerinte folyamatosan jönnek elő a régi reflexek és személyek, átláthatatlanság, tisztességtelenség, hazugság és átverés jellemzi a „Jobbiktól Gyurcsányig" tartó csapatot.
    
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára azt hangsúlyozta: a kormány szerint változatlanul érvényben vannak azok a megállapodások, amelyeket Tarlós Istvánnal kötött a kabinet. A kormány célja, hogy korrekt viszonyt alakítson ki minden megválasztott önkormányzati vezetővel.
    
Elmondta: azok a feltételek, amelyek Tarlós Istvánnak megadattak, Karácsony Gergelynek is megadatnak. Jelezte: Karácsony Gergelyt meghívták a kormány következő ülésének a fővárossal foglalkozó részére, így személyesen tudja elmondani, milyen budapesti fejlesztéseket támogat és miket nem. Ezért cserébe mi azt szeretnénk kérni, hogy olyan városvezetés jöjjön létre, amely valóban a budapestiek érdekében és nem a „posztkommunista baloldal és szabad demokrata oldal politikai potentátjainak továbbélése tekintetében működik" - fogalmazott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!