Nacsa Lőrinc: Változásra van szüksége Szegednek

A fiatalok, Haág Zalán és Szegedinszki Krisztián képviselőjelöltek szervezték ezt az eseményt, amin a legfontosabb felszólaló Nemesi Pál, független polgármesterjelölt volt – mondta el a Délmagyarországnak a KDNP szegedi lakossági fórumán Nacsa Lőrinc.

Nacsa LőrincHaág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, önkormányzati képviselő jelölt (b1), Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője (b2), Szegedinszki Krisztián, az IKSZ szegedi alelnöke, önkormányzati képviselőjelölt (j3) a KDNP szegedi lakossági fóruma előtt (Szeged, 2019.09.19.)

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője előadást tart a KDNP szegedi lakossági fórumán (Szeged, 2019.09.19.)

A párt országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy Szegednek a fiatalok városának kellene lennie, a fiatalokra sokkal több pénzt kellene fordítani.

– Azt remélem, hogy ha Haág Zalán, és Szegedinszki Krisztián bekerül a közgyűlésbe, akkor többek között ezen is dolgozni fognak – tette hozzá.

Nacsa LőrincBalról jobbra: Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője, Szegedinszki Krisztián, az IKSZ szegedi alelnöke, önkormányzati képviselőjelölt és Nemesi Pál, független polgármesterjelölt a KDNP szegedi lakossági fórumán (Szeged, 2019.09.19.)

Az országgyűlési képviselő szerint a mostani szegedi városvezetés elfáradt, már nem a város érdekeit tartja szem előtt.

– Az elmúlt években Szeged nem tudta kivenni a részét az ország gazdasági sikereiből. Már nagyvárosok, régióközpontok elhúztak Szeged mellett, pedig ennek a városnak is az elsők között lenne a helye. És mindez azért történt, mert a polgármester minden alkalommal dacból a kormány ellen döntött. Ennek pedig a szegediek látták kárát – mondta Nacsa Lőrinc.

Nacsa LőrincNacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője (b1) és Farkas László, önkormányzati képviselő, a KDNP Országos Etikai és Fegyelmi Bizottságának elnöke a KDNP szegedi lakossági fórumán (Szeged, 2019.09.19.)

– Nagyon fontos volt, hogy Szeged lehetőségeiről beszéljünk, hiszen sok lehetősége van ennek a városnak, de ezeket sajnos az utóbbi időben nem használta ki – ezt már Haág Zalán mondta. A képviselőjelölt szerint változásra van szükség, és egy olyan polgármesterre, aki nem a politikai szembenállást választja.

Nacsa LőrincBalról jobbra: Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője, Szegedinszki Krisztián, az IKSZ szegedi alelnöke, önkormányzati képviselőjelölt és Nemesi Pál, független polgármesterjelölt a KDNP szegedi lakossági fórumán (Szeged, 2019.09.19.)

Nemesi Pál, független polgármesterjelölt a Délmagyarországnak elmondta, hogy mostanáig több mint 30 ezren töltötték ki a „Párbeszéd Szegedért 2019” című kérdőívét. Az eddigiek pedig azt mutatják, a szegediek magasabb fizetésekkel járó gazdaságfejlesztést, a reggeleiket megkönnyítő harmadik Tisza-hidat és profi egészségügyi ellátást akarnak, de roppant népszerű a következő ciklusban 22 ezer fa elültetésére vonatkozó elképzelés is – tette hozzá a polgármesterjelölt.

Nacsa LőrincHaág Zalán, a szegedi KDNP elnöke, önkormányzati képviselő jelölt (b1), Szegedinszki Krisztián, az IKSZ szegedi alelnöke, önkormányzati képviselőjelölt (j2), Nemesi Pál, független polgármesterjelölt (b3), Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője, Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke a KDNP szegedi lakossági fórumán (Szeged, 2019.09.19.)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!