Navracsics Tibor: Az állam nem uralkodik, hanem szolgálja a polgárokat

A kormányablakok rendszere annak a gondolatnak a jegyében jött létre, hogy az állam nem uralkodik, hanem szolgálja a polgárokat és ezt a missziót országszerte sikerült teljesíteni – mondta közigazgatási és területfejlesztési miniszter, a KDNP politikusa kedden Kisbéren, ahol a helyi a kormányablak kétszázezredik ügyfelét köszöntötte.

NavracsicsNavracsics Tibor hozzátette a rendszer 13 éve kezdett kiépülni az országban és a visszajelzések szerint az ügyintéző polgárok elégedettségével találkozott.

Ugyanakkor az idei év egy új korszakot is jelent számunkra, hiszen a digitális állampolgárság program elindulásával maga a közigazgatás is egy új fázisba lép"

– mondta a miniszter.

Navracsics Tibor szerint sokak számára nyílik majd lehetőség arra, hogy sokkal egyszerűbben online úton intézzék az ügyeiket, gyakorlatilag egy mobiltelefonnal a kézben, az arra letöltött alkalmazás segítségével.

A miniszter leszögezte, mindez a fejlődés nem értékeli le a kormányablakok szerepét, mivel számosan maradnak még azok, akik ragaszkodnak a személyes találkozáshoz.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!