A remény gyertyalángjánál

Advent második vasárnapján meggyújtjuk koszorúnkon a remény gyertyáját. A sötétben pislákoló láng azt üzeni, hogy bár a világ lehet hatalmas, ijesztő és sötét, a fény egyre növekszik, a betlehemi Gyermek legyőzi a sötétséget és világosságot hoz az életünkbe.

A várakozás időszaka nem passzivitás, hanem főleg lelki felkészülés, hogy megértsük a karácsony titkát, és be tudjuk fogadni a kisgyermekként közénk érkező Istent.

Advent 2. vasárnapja

Mindannyiunknak, akik felismerjük ezt az igazságot, másoknak is hirdetnünk kell: van remény. Ennek a jó hírnek a továbbadása hitből fakadó kötelességünk. Hinnünk kell abban, hogy minket körülvevő világ jobbá tételében mi is lehetőséget, feladatot kapunk, ez ad a hideg téli estéken, a járvány sújtotta világban kapaszkodót. Bizodalmat abban, hogy a hamarosan megszülető Krisztus velünk van életünk minden pillanatában, és ha rá figyelünk, segíti döntéseinket, tetteinket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!