Rétvári Bence: A nyugati vakcinák szállítása akadozik

Rétvári Bence szerint nagyjából 4,4 millió beoltottnál tartanánk, ha olyan ütemben érkeznének az EU által lekötött vakcinák, mint a keletiek.

Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese közösségimédia-oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy „2,4 millióval több embert tudtunk volna eddig beoltani, hogyha az uniós, Magyarország által lekötött mennyiségű vakcinák beszállítása ugyanilyen ütemben halad”.

A KDNP alelnöke emlékeztetett, hogy míg az EU-n keresztül rendelt mennyiségnek csak a nyolc százaléka, addig a keleti vakcináknak már majdnem az egyharmada megérkezett.

Az államtitkár bejegyzéséből az is kiderült, Magyarország jóval több vakcinát rendelt a közös EU-s beszerzésen keresztül, de sajnos ezeknek az oltóanyagoknak a leszállítása egyelőre akadozik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!