Schanda Tamás: Elindult a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

Az új projekt a legkisebb települések cégeinek nyújt jelentős segítséget – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hétfőn a Facebook-oldalán.

Schanda Tamás hozzátette, azért indították el ezt a programot, mert a magyar vállalkozókra, kisvállalatokra óriási feladat hárul az ország újraindításában, hiszen a gazdaság szinte minden területén megtalálhatóak, és rengeteg családnak biztosítanak megélhetést.

A programban 25 milliárd forintra lehet pályázni, egy pályázó 2-10 millió forintot kaphat, önrésznek akár 30 százalék is elegendő – ismertette közösségi oldalán az államtitkár.

Schanda TamásSchanda Tamás miniszterhelyettes, a KDNP alelnöke

Schanda Tamás kiemelte, az érdeklődők a részletes információkért látogassanak el a palyazat.gov.hu oldalra, ugyanis május 12-ig, szerdáig nyújthatják be a szükséges dokumentumokat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!