Semjén Zsoltot újraválasztották a KDNP elnökének

Szombaton ülésezett a KDNP Országos Választmánya, ahol a tisztújitás során a pártelnöki, alelnöki és a főbb pártbeli tisztségek betöltéséről voksoltak.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, miniszterelnök-helyettes beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Mikós)

Az ország minden részéből érkezett küldöttek elsöprő többséggel választották meg további 5 évre a párt elnökének – a tisztséget 2003 óta betöltő – Dr. Semjén Zsoltot.

Harrach PéterHarrach Péter, a KDNP frakcióvezetője beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

A Kereszténydemokrata Néppárt alelnökének választották Dr. Rétvári Bencét, Schanda Tamást, Hölvényi Györgyöt, Soltész Miklóst, Azbej Tristant, Dr. Bagdy Gábort és Juhász Hajnalkát.

Latorcai JánosLatorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a KDNP Országos Választmányának elnöke beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Az Alapszabály értelmében ugyancsak a párt alelnökeként dolgozik Harrach Péter mint parlamenti frakcióvezető, valamint a KDNP Önkormányzati Tanácsának elnökeként Seszták Oszkár.

Semjén ZsoltA KDNP tisztújító Országos Választmányának ülése (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

A KDNP Országos Választmánya elnöki tisztségét ezentúl is Dr. Latorcai János látja el, a pártügyészi feladatokra ismét Dr. Vejkey Imre kapott megbízást.

Semjén ZsoltBalról jobbra: Semjén Zsolt, a KDNP újraválasztott elnöke, miniszterelnök-helyettes; Süli János kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, a paksi atomerőmű két új blokkjáért felelős tárca nélküli miniszter; Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, a KDNP újonnan megválasztott alelnöke; Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője; Vejkey Imre frakcióvezető-helyettes, újraválasztott pártügyész; Surján László, a KDNP tiszteletbeli elnöke; Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a KDNP régi-új alelnöke és Varga László ny.református püspökhelyettes, volt országgyűlési képviselő a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Surján László

Surján László, a KDNP tiszteletbeli elnöke beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Vejkey ImreVejkey Imre (KDNP) frakcióvezető-helyettes beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Hölvényi György

Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt külügyi igazgatója, a párt európai parlamenti képviselője beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Rétvári Bence

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) parlamenti államtitkára beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Bagdy Gábor

Bagdy Gábor, a KDNP alelnöke, a Fővárosi Közgyűlés tagja beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Azbej Tristan

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fülöp Attila

Fülöp Attila (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Schanda Tamás

Schanda Tamás (KDNP), az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára beszédet mond a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülésén (Budapest, 2020.01.18. KDNP fotó: Váli Miklós)

Semjén Zsolt a KDNP Országos Választmányának tisztújító ülése után villáminterjút adott, amit az alábbiakban lehet megtekinteni:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!