Simicskó István: A baloldal járvány idején is csak gáncsoskodik

A kormány mindent megtesz, hogy a magyar társadalom zöme mielőbb védett legyen, létrejöjjön az átoltottság, hiszen csak így állítható meg a járvány - hangsúlyozta Dr. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a Magyar Hírlap Faktum című podcast-műsorában, ahol Őry Mariannal, a Magyar Hírlap főmunkatársával beszélgetett. A kereszténydemokrata politikus elmondta, a védekezési intézkedések szükségszerűek és következetesek.

Simicskó István

A Brüsszellel kialakult véleménykülönbségekről szólva a kereszténydemokrata politikus rámutatott, míg az unió vezetése bátorítja a migrációt, addig hazánk a családok támogatásában látja a jövőt.

A műsorban szó esett arról is, hogy a járvánnyal szemben összefogásra van szükség, a baloldal azonban csak azt keresi, hogyan tudja támadni, nehéz helyzetbe hozni a politikai ellenfeleit, ráadásul megalapozatlan kritikákkal.

Simicskó István

Simicskó István felhívta a figyelmet az újraindításról szóló konzultációra is, amelyet - mint mondta - már közel félmillióan írtak alá. Hangsúlyozta: a kormány folyamatos párbeszédet folytat, figyelembe veszi az emberek véleményét.
A politikus beszélt arról is, hogy az épülő honvédelmi sportközpontok a hazaszeretetre való nevelés és a közösségépítés céljait is szolgálják.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!