Simicskó István: A baloldal kiárusítja Újbudát

A kerület kereszténydemokrata képviselője szerint Budapest lezüllesztése már gőzerővel folyik - írja a Magyar Hírlap.

A kerületiek tiltakozása ellenére Újbuda baloldali vezetése a Fővárosi Önkormányzattal közösen megszüntetné a Kelenföldön negyven évvel ezelőtt épült városközpontot, a döntés pedig Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője szerint elsősorban magánbefektetők érdekeit szolgálja.

Simicskó István

Nem elegáns dolog úgy kezdeni egy írást, hogy „megmondtuk, hogy ez lesz”, mégis ezek a szavak jutnak először eszembe, amikor a főváros és Újbuda baloldali vezetésének legújabb, zavaros ingatlanügyleteinek újabb és újabb fejezetei látnak napvilágot – mondta Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője. Sajnos a régi káderekkel együtt a régi módszerek is visszatértek mindkét városházára, azaz a hatalom megszerzésével ismét megkezdték az önkormányzati vagyon kiárusítását. Budapest vonatkozásában ennek most van némi tragikomikus kicsengése is, hiszen, mint hírlik, hamarosan már Városháza sem lesz, mert a patinás épületre is kirakták az „eladó” táblát.

További részletek a Magyar Hírlap cikkében olvashatók.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!