Simicskó István: Javul az emberek általános egészségügyi állapota

Simicskó István (KDNP) szerint az egészségügy területén kezdenek látszani a kormányzati intézkedések eredményei: az emberek általános egészségügyi állapota javuló tendenciát mutat. Hozzátette: a kormány a központi régióban 1000 mentőautót cserélt le, 2010 óta pedig közel 200 milliárd forintot fordított CT- és MR-készülékek beszerzésére.

Simicskó István (KDNP), a hazafias és honvédelmi nevelésért, illetve az ezzel összefüggő beruházásokért felelős kormánybiztos

Milyen eredményeket hoztak népegészségügyi programok? - kérdezte az országgyűlésben. Lesz-e dél-budai centrumkórház, miután a főpolgármester kórházstopot hirdetett? - tudakolta.
    
Horváth Ildikó, az Emmi egészségügyi államtitkára beszámolt arról, hogy az Európai Bizottság is elismeri az egészségügy terén megtett kormányzati intézkedéseket. Rendkívül jelentős előrehaladásnak nevezte, hogy nőtt az egészséges életévek száma a 2008 és 2017 közötti időszakban, férfiak esetében 5, nők esetében 2,5 évvel - mondta.
    
A népegészségügyi szűrőprogramokon - az emlő-, a méhnyak- és a vastagbélszűrésen - történő részvételre bíztatta az embereket.

Közölte azt is, fontos, hogy megépüljön a dél-budai „szuperkórház".

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!