Simicskó István: Őszinte együttérzésemet fejezem ki a nizzai terrortámadás áldozatai családjának

A keresztény gyökerű Európában sorra követik egymást olyan terrorcselekmények, melyek szélsőséges vallási indíttatásból fakadnak - írja Facebook-oldalán Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Simicskó IstvánSimicskó István, a KDNP alelnöke, parlamenti frakcióvezető

A politikus kiemeli: az emberi élet szentsége keresztény hitünk alapja, minden életellenes megnyilatkozás elítélendő és elfogadhatatlan.

„A KDNP Országgyűlési Képviselőcsoportja nevében őszinte együttérzésemet fejezem ki a nizzai terrortámadás áldozatai családjának" - zárul Simicskó Istvánnak, a KDNP frakcióvezetőjének közösségimédia-bejegyzése.

Mint ismert, késes támadás történt csütörtökön a dél-franciaországi tengerparti városban, Nizzában. Az esetnek három halottja – két nő, egy férfi – és több sérültje van. A támadás tudósítások szerint a helyi Notre-Dame-bazilikában történt, feltehetően iszlamista terrortámadásról van szó.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!