Soros György kijelölte az irányt a magyar baloldalnak is

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: „először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett” – mondta a Fidesz–KDNP-pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő videonyilatkozatában.

                 Nacsa Lőrinc

A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni”

– fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kijelentette, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, „ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!