Szabó Tímea a "Kamuvideós Korózs-díj" első nyertese

"Kamuvideós Korózs-díjat" alapított Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, hogy "elismerje" a járvány elleni védekezésben "legnagyobbat hazudó" baloldali politikusok teljesítményét, az első díjat Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője kapta.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke keddi videonyilatkozatában hangsúlyozta: járvány van, az egész ország védekezik, és eközben a baloldal "folyamatosan álhíreket gyárt és hazugságokat terjeszt". Szavai szerint ennek mélypontja az volt, amikor Korózs Lajos (MSZP) "leforgatta az elhíresült kamuvideót, amelynek célja az egészségügyben dolgozók és a mentősök lejáratása volt".
    Hozzátette: a baloldali politikusok március óta folyamatosan álhírt terjesztenek, pedig a járványügyi védekezésben nem erre, hanem fegyelmezettségre és összefogásra lenne szükség.
    "Ezért úgy gondoltam, megalapítom a Kamuvideós Korózs-díjat, hogy elismerjem azoknak a baloldali politikusoknak a teljesítményét, akik a legnagyobbat hazudoznak a járvány elleni védekezés kapcsán. Hiszen az orvosoknak, a kórház igazgatóknak, a rendvédelmi szerveknek nem az a dolguk, hogy az ő hazug rágalmaikra reagáljanak, hogy azzal foglalkozzanak, hogy mikor és mit állítanak valótlanul a baloldali politikusok" - fogalmazott.
    Nacsa Lőrinc hozzátette: az első díjat már ki is osztotta, és azt Szabó Tímea kapta. "Kétség nem fér hozzá, ő az egyik legnagyobb álhírterjesztő és hazudozó a magyar Országgyűlésben, tavasszal még azt is mondta, kerek e nagyvilágon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban."
    "Azt gondolom, ideje lenne befejezni az álhírterjesztést, ideje lenne befejezni a hazudozást, ez a díj is egy figyelmeztető jel azoknak, akik folyamatosan lejáratják a járványügyi védekezésben dolgozókat, a szakembereket, és akik folyamatosan a kormányt támadják ahelyett, hogy a járvány elleni védekezéssel foglalkoznának" - tette hozzá a kormánypárti politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!