Szászfalvi László: Cinizmus helyett józan együttműködésre van szükség

Szászfalvi László (KDNP) a koronavírus-járvány elleni védekezésről szólva józan együttműködést, összefogást és közös cselekvést szorgalmazott az Országgyűlésben, hangsúlyozva, hogy most nem a cinizmusnak, a hazudozásnak és a politikai haszonlesésnek van itt az ideje.

Szászfalvi László (KDNP) országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes
    
A húsvéti ünnepekre utalva hozzátette: erőre, tartásra és reményre van szükség ahhoz, hogy megvédjék az embereket, legyőzzék a szörnyű kórt és az azt kísérő gazdasági válságot. Húsvéthoz a Nagypénteken át vezet az út: a szenvedésen, a mélységen, a fájdalmon, a szomorúságon, a gyengeségen és testi-lelki összeomláson át - hangsúlyozta a politikus, aki szerint az idei húsvét azt üzeni, hogy ezt az utat végig kell járni, nem lehet megspórolni.
    
Úgy értékelt: a magyar társadalom elsöprő többsége komolyan és felelősséggel teszi a dolgát, ezt a példát pedig a politikusoknak is követnie kell.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!