Szászfalvi László: Együtt sikerült megküzdeni a járvánnyal

Szászfalvi László, a KDNP frakcióvezető-helyettese kedden a parlamentben napirend előtti felszólalásában a koronavírus-járvány elleni sikeres védekezést méltatta.

Szászfalvi László köszönetet mondott  mindenkinek, aki csendes, állhatatos, de kemény munkával azon volt, hogy Európában az elsők között győzhessük le a járvány harmadik hullámát.

Hozzátette,

a baloldali ellenzék a támogatás helyett minden eszközzel és folyamatosa támadta a védekezést, saját piti pártpolitikai céljaiért gyűlöletet fröcsögve és szítva egy világjárvány kellős közepén.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: minden magyar ápolónak, orvosnak, védekezésben résztvevőnek köszönettel tartozunk helytállásáért, és azért, hogy Magyarországon nem volt szükség olyan kényszermegoldásokra, mint egyes gazdagabb és tehetősebb államokban.

Ezeket az embereket támadta a még most sem segítő baloldali kórus, amelynek tagjai eközben a választási helyezkedéssel és azzal foglalkoztak, hogy hányadikak lesznek Gyurcsány Ferenc és Soros György közös listáján – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!