„Itt az idő” – önkénteseket toboroz a Fidesz – és a Kereszténydemokrata Néppárt

Az embereknek alapvetően arról kell dönteniük az idei országgyűlési választáson, hogy le akarják-e zárni a Gyurcsány-korszakot vagy sem – jelentette ki Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője a toborzási akciót meghirdető sajtótájékoztatón.

A részletekről szólva a legnagyobb ellenzéki párt operatív igazgatója elmondta: a Fidesz és a KDNP csapatába vár minden olyan embert, aki tenni akar a változásért, aki „pontot akar tenni a Gyurcsány-korszak végére”. Jelentkezni a Fidesz honlapján, telefonon és a párt választókerületi irodáiban is lehet.
    
Az önkéntestoborzás jelszavát hirdető óriásplakát péntektől kerül ki országszerte a közterületekre, melyen az „Itt az idő” felirat mellett a változás, siker, új kezdet, együtt, jövő, remény és biztonság szavak szerepelnek – tette hozzá a politikus.

Azzal kapcsolatban, hogy mennyi plakátot helyeznek ki, és mindez mennyibe kerül, az operatív igazgató elmondta: az év elején a támogatóikat levélben keresték meg, hogy a jövőben is támogassák a Fideszt anyagilag, illetve, hogy jelentkezzenek önkéntesnek. Nyitrai Zsolt szavai szerint nagyon sok pénzügyi támogatás, adomány érkezett eddig, és ezt használták fel arra, hogy az önkéntestoborzás idején óriásplakátokat helyezzenek ki.
    
A politikus tájékoztatása szerint a Fidesz-KDNP szövetség hivatalos kampányát az önkéntestoborzás és – a választások kiírása után – az ajánlószelvények gyűjtése fogja megelőzni.
    
Arra, a kérdésre, hogy hány önkéntesre számítanak, Nyitrai Zsolt úgy reagált: nem szeretne számháborúba, tippelgetésekbe belemenni. Kijelentette: mindenkit várnak, aki tenni akar a kormányváltásért.
    
A politikus arra számít, hogy a választási kampány időszakában nagyon sok olyan ember fog csatlakozni önkéntesként a Fideszhez, aki eddig a politikában nem vett részt, vagy tevőlegesen nem dolgozott választási kampányban.
   
Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy az országgyűlési választáson az embereknek alapvetően egy nagyon fontos dolgot kell eldönteniük: „le akarják-e zárni a Gyurcsány-korszakot vagy sem”.

A Fidesz le akarja zárni a Gyurcsány-korszakot, azonban az látszik, hogy Gyurcsány Ferenc mindent megtesz azért, hogy visszatérjen a hatalomba – jelentette ki, hozzátéve, hogy ennek érdekében a volt kormányfő két pártot is indít a választáson: az MSZP-t és az MDF-et.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!