„Újra Kossuth tér!”- közös ünneplésre hív mindenkit a Fidesz és a KDNP

Nagygyűlést tart szombaton, a miniszterelnöki eskütétel napján a Fidesz–KDNP-szövetség a budapesti Kossuth Lajos téren, a Parlament előtt – jelentette be Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. „Úgy gondoltuk illendőnek, hogy az új kezdet napján, azon a napon, amikor az új korszak a miniszterelnök eskütételével elkezdődik, azt megünnepeljük mindazokkal, akiknek nagyon sokat köszönhetünk, és akikre majd aztán számítunk a nemzeti együttműködés rendszerének felépítésében” –mondta a politikus.

Az elnöki kabinet vezetője az Országházban tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a szombati miniszterelnöki eskütétellel kezdetét veszi a nemzeti együttműködés korszaka. Szombat az új kezdet napja, és ezt a napot „szeretnénk együtt ünnepelni mindazokkal, akikkel együtt fogjuk felépíteni a nemzeti együttműködés rendszerét”..

A szombaton, a kormányfői eskütétel és a parlamenti ülés után, 15 órakor kezdődő rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, illetve Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke is.

„Úgy gondoltuk illendőnek, hogy az új kezdet napján, azon a napon, amikor az új korszak a miniszterelnök eskütételével elkezdődik, azt megünnepeljük mindazokkal, akiknek nagyon sokat köszönhetünk, és akikre majd aztán számítunk a nemzeti együttműködés rendszerének felépítésében” – jelentette ki a szóvivő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!