A KDNP támogatja az önálló informatikai minisztérium ötletét

Az informatikai kérdésekről szóló ötpárti tárgyalásokon felvetődött, hogy önálló minisztérium felügyelhetné a jövőben a területet, amelynek vezetője Baja Ferenc informatikáért felelős kormánybiztos lehetne - mondta Molnár Béla KDNP-s képviselő a Magyar Hírlapnak. A képviselő a lapnak arról is beszélt, hogy államtitkári posztot ajánlva őt is megkeresték a kérdésben, amire rögtön nemet mondott, és a megkeresésről tájékoztatta a párt elnökét.

Az informatikai kérdésekről szóló ötpárti tárgyalásokon felvetődött, hogy önálló minisztérium felügyelhetné a jövőben a területet, amelynek vezetője Baja Ferenc informatikáért felelős kormánybiztos lehetne - mondta Molnár Béla KDNP-s képviselő a Magyar Hírlapnak. A Fidesz és a KDNP helyes iránynak tartja az önálló informatikai minisztériumot, a második Orbán-kormányban bizonyosan lesz is ilyen tárca, de azt nem Baja Ferenc fogja vezetni – mondta a képviselő. A kormányszóvivői iroda cáfolta, hogy felvetődött az új minisztérium létrehozásának ötlete.

Az ellenzéki képviselő a lapnak arról is beszélt, hogy államtitkári posztot ajánlva őt is megkeresték a kérdésben. - Három-négy héttel ezelőtt egy nem kifejezetten a kormányhoz köthető személy megkeresett, hogy elvállalnám-e az új informatikai minisztérium államtitkári posztját - mondta Molnár Béla, aki erre rögtön nemet mondott, és a megkeresésről tájékoztatta a párt elnökét. Semjén Zsolt erről a HírTv egyik múlt heti tévéműsorában számolt be először.

A képviselő beszélt arról is, hogy az adótörvények szavazásán véletlenül nyomta meg az igen gombot, utána elnézést kért a jobboldal támogatóitól. A Fidesz és KDNP frakciószövetségében több politikust is megkérdezett a lap, akik elképzelhetetlennek tartották, hogy a képviselő bármiben is összekacsintana a szocialistákkal.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!