A Kereszténydemokrata Néppárt részvétnyilvánítása

Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a párt tagjai és testületei nevében részvétét fejezte ki Cseh Tamás feleségének és gyermekeinek. „Cseh Tamás korszakos jelentőségű alkotó volt, akinek elhunytával mi is nagy veszteséget érzünk, mivel művészete mindnyájunk életét, érzéseit, szűkös levegőjű ifjúkorunkat transzformálta az időtlenbe” – fogalmazott részvétnyilvánításában a KDNP elnöke. A művésztől augusztus 27-én fél háromkor vesznek végső búcsút Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Tisztelt Cseh Család!
Kedves Éva asszony és Gyermekek!

A Kereszténydemokrata Néppárt tagjai és testületei nevében mély részvétünket tolmácsolom.

Cseh Tamás korszakos jelentőségű alkotó volt, akinek elhunytával mi is nagy veszteséget érzünk, mivel művészete mindnyájunk életét, érzéseit, szűkös levegőjű ifjúkorunkat transzformálta az időtlenbe.

Isten különleges szeretetének jelét láttuk Cseh Tamás életművében, amelynek filozófiai mélységeit is mindig nagy ajándékként szemléltük.

Halálakor együtt érzünk szeretteivel és mindazokkal, akikben mai is ott él dalaival.

Budapest, 2009. augusztus 11.
 

A Kereszténydemokrata Néppárt nevében
 
Dr. Semjén Zsolt
elnök
+

 

Cseh Tamástól augusztus 27-én 14.30 órakor vesznek végső búcsút Budapesten, a Farkasréti temetőben – tudatta Bereményi Géza író, rendező.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!