A szavazók kétharmada előrehozott választást akar

Minden második választópolgár a Fideszt támogatná, a választani tudó biztos szavazóknak pedig kétharmada szavazna a legnagyobb ellenzéki pártra – olvasható a Medián legfrissebb felmérésében. A szavazók kétharmada továbbra is előrehozott választást akar. Minden második választópolgár a Fideszt támogatná, a választani tudó biztos szavazóknak pedig kétharmada szavazna a legnagyobb ellenzéki pártra – olvasható a Medián legfrissebb felmérésében. A Jobbik némileg erősödött és az MSZP támogatóinak lemorzsolódása is megállni látszik.

A politikusok népszerűségi listáján Demszky Gábor, Kóka János és Draskovics Tibor a sereghajtók, míg a pártelnökök közül Orbán Viktor a legnépszerűbb. Dávid Ibolya népszerűsége a korábbi hónapok trendjét követve újabb 5 százalékkal csökkent, hasonló mértékben esett vissza Szili Katalin is.

24 százalékra állt vissza azoknak az aránya, akik támogatják a válságkezelő kormányt, a szavazók kétharmada azonban továbbra is előrehozott választást akar.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!