A szocialisták kormányai elvették a fiatalok jövőjét + videó

A 2002-2010 között hatalmon lévő szocialista kormányok elvették a fiatalok jövőjét, mára minden negyedik pályakezdő munkanélküli – jelentette ki Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke Sopronban.

Rétvári Bence az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség egész napos kampányrendezvénye után az MTI-nek nyilatkozva kifejtette: a kabinet szétverte a lakástámogatási rendszert, mára a fiatalok nem új lakás vásárlásán törik a fejüket, hanem a devizahitel-csapdából próbálnak kitörni.
    
Az Orbán-kormány megteremtette a diákhitelt, az MSZP pedig csupán a kamatprémiumot tette hozzá, mindennek következményeként százezer fiatal hagyta el az EU-csatlakozás óta Magyarországot – hangsúlyozta az IKSZ elnöke, hozzátéve: a Fidesz-KDNP szövetség kormányra kerülve ezt a folyamatot akarja megállítani és megfordítani.
    
Ehhez a fiataloknak is el kell menniük szavazni a Fidesz-KDNP szövetség és annak jelöltje, Firtl Mátyás mellett. Az IKSZ elnöke méltatta a városáért, megyéjéért, hazájáért mindig tenni kész politikus, Sopron és környéke országgyűlési képviselőjének korábbi években kifejtett munkáját. Mint mondta: Firtl Mátyás megszámlálhatatlanul sok embernek segített, minden olyan ügyet támogatott, mely a köz javát szolgálta az Országgyűlés egyik  legaktívabb képviselőjeként.

 

Firtl Mátyás az eseményen bemutatta a Fidesz-KDNP Nemzeti ügyek politikája programját. Hangsúlyozta: Magyarországnak kormányváltásra, változtatásra van szüksége, a jövő, a jövő generációjának érdekében is. De a változtatáshoz a Fidesz-KDNP számít a fiatalokra is, mindazokra, akik jövőjük érdekében tenni szeretnének, és érzik ennek felelősségét.

,,Meg kell találnunk a közös célokat, és összefogással el kell érnünk, hogy egy prosperáló, élhető és derűs Magyarországot építsünk magunknak, mindannyiunknak! – idézte a Nemzeti ügyek politikája programnak egyik fiatal ajánlóját Firtl Mátyás.

A soproni IKSZ-rendezvényen Boglári Zoltán, az IKSZ helyi elnöke mutatta be a szervezetet, továbbá helyi ifjúsági zenekarok koncertje, közéleti kvíz, légvár, csocsó- és pinpong bajnokság várta az érdeklődőket, és a szegény sorsú gyermekeknek is gyűjtöttek adományokat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!