Az alkotmányozás közös tett, amely meg fogja sokszorozni az erőnket

A Facebook közösségi portálon közzétett videoüzenetben köszönte meg Orbán Viktor a mintegy egymillió, az alkotmány ügyében visszaküldött kérdőív kitöltőjének, hogy elmondta véleményét. A felvétel akkor készült, amikor a miniszterelnök felkereste a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát (KEK KH), ahol az új alkotmánnyal kapcsolatos kérdőívre adott válaszokat dolgozzák fel.

„Ez a sok doboz itt Magyarország hangját tartalmazza, a politikusoknak az a dolguk, hogy meghallják az ország hangját” – mondta a kormányfő, a háta mögött látható dobozokra mutatva, majd hozzátette: korábban ez nem így történt. Mint fogalmazott, ezzel a rossz szokással most szakít a kormány. A válaszokat módosító indítvány formájában benyújtják az Országgyűlésnek. Akik elküldték véleményüket, biztosak lehetnek abban, hogy kiolvashatják szavukat az új alkotmány végleges formájából – mondta.

Orbán Viktor meggyőződése, hogy az alkotmányon is túlmutató jelentősége van a válaszoknak, ugyanis Magyarország nehéz helyzetben van, talpra kell állnia, talpra kell állítani. Ehhez erőre van szüksége az országnak, ami azonban csak az összefogásból jöhet. „Az alkotmányozás egy közös akció, egy közös tett, ami meg fogja növelni az erőnket” – fogalmazott a miniszterelnök. Ez az az összefogás, amellyel sok munka árán erőssé és sikeressé fogjuk tenni Magyarországot – tette hozzá.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!