Az Európai Unió nem támogathat korrupt eliteket

Az Európai Unió nem támogathat hiteltelen politikusokat és korrupt eliteket – mondta Pálffy István Vilniuszban az EU tagországok külügyi bizottsági elnökeinek ülésén. Az Unió Keleti Partnerségi értekezlete előtt rendezett vitán Ukrajnának, a társulási megállapodástól való visszalépése kapcsán a KDNP országgyűlési képviselője, a külügyi bizottság tagja rámutatott, hogy az ukrán emberek és az Ukrajnában élő magyarok érdeke, illetve az ukrán vezetők érdekei merőben ellentétesek.

Pálffy István arra hívta fel a figyelmet, hogy mindaz, amit az Unió megkövetel a kijevi vezetéstől – a tisztességes és szabad választások, az igazságszolgáltatás reformja, a korrupció elleni harc, a jogállam – éppenhogy lebontaná az államot saját céljaikra használó politikusok hatalmát. A kereszténydemokrata képviselő hangsúlyozta, hogy az Európai Uniónak az ukrán emberekhez közvetlen segítséget kell eljuttatnia, és nem szabad a korrupcióban érdekelt, hitelét vesztett ukrán vezetésnek segítséget nyújtani a politikai túléléshez.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!