Az új MSZP-SZDSZ koalíció már túl van érdekházasságának nászéjszakáján

Az új MSZP-SZDSZ koalíció már túl van érdekházasságának nászéjszakáján, ezért kíváncsiak vagyunk arra, milyen családot terveznek. A Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány csapat egyszer már megmutatta, hogy nem akarnak családot, nem akartak gyermekvállalást Magyarországon. Megszüntették a korábbi családi adókedvezményt és elvettek a gyermekgondozási segélyből, ugyanakkor gyermekes családok százezreit terelték deviza adósrabszolgaságba.

A Fidesz-KDNP kormánya a korábbinál jóval nagyobb mértékben tudott javítani a családok helyzetén, a családi adókedvezménynek köszönhetően 4 év alatt 800 milliárd forint maradhatott a gyermeket nevelő családoknál. A jelenlegi családi adókedvezmény teljes: a kiskeresetűektől a többgyermekesekig minden szülő számára elérhető, többszázezer családnak a bruttója a nettója, nem kell adót, nyugdíj és egészségbiztosítási járulékot fizetniük. Visszaadtuk az elvett gyest és az idei évtől bevezettük a kismamák munkába állása mellett járó extra gyermekgondozási díjat.

Az új MSZP-SZDSZ már többször elszólta magát: megszüntetnék a családi adókedvezményt és a gyed extrát. Itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon. A mézeshetek már 2002 és 2010 között megvoltak, a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság azonnal közölje, mit vesznek el a magyar családoktól!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!