A baloldal ismét hazudik

A baloldali pártok 2008-2009-ben még a paksi erőmű bővítése mellett foglaltak állást, vagyis a baloldal ismét hazudik, amikor tiltakozik a beruházás ellen – jelentette ki az IKSZ országos alelnöke vasárnap Budapesten. Palócz László, az IKSZ és a Fidelitas közös akciójának apropóján beszélt erről az MTI tudósítójának. Korábban Selmeczi Gabriella az üggyel kapcsolatban közölte: az ellenzéki pártok olyan dolgok ellen szerveznek tüntetést, amiket korábban ők maguk akartak.

A két jobboldali ifjúsági szervezet a baloldali ellenzék vasárnapi, Alkotmány utcai tüntetése közelében egy furgon oldalára két molinót feszített. A képek Gyurcsány Ferencet, feleségét Dobrev Klárát, illetve Vlagyimir Putyint közösen ábrázolták, a volt miniszterelnök azt mondja egy szóbuborékban, "Megjöttem". Ugyanakkor az autóra szerelt hangszórókból az őszödi beszéd szólt.
    
Az IKSZ politikusa elmondta: arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy a Gyurcsány-koalíció ismét hazudik, és ismét az emberek ellen van. Ugyanis Bajnai Gordon korábban stratégiai célként jelölte meg az atomerőmű bővítését.
    
Ebben a helyzetben a baloldali pártok közös demonstrációja teljesen értelmezhetetlen – mondta Palócz László. Az akció annál is inkább álságos, mert az MSZP épp egy olyan párt jogutódaként utasítja el az együttműködést Oroszországgal, amelyet közvetlenül a Szovjetunióból irányítottak. Aki ma azt mondja, hogy ne működjünk együtt az orosz gazdasággal, ezzel az erővel azt is mondhatja, hogy a német, vagy az amerikai gazdasággal se működjünk együtt – tette hozzá, arra utalva, hogy egész Európában természetes az együttműködés Oroszországgal.

Korábban Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre úgy reagált: az ellenzéki pártok olyan dolgok ellen szerveznek tüntetést, amiket korábban ők maguk akartak. Gyurcsány Ferencék hülyének nézik az embereket, hiszen mindenki emlékszik arra, valójában ők is azt támogatták, hogy a paksi erőművet az oroszokkal bővítse Magyarország.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!